Indoorwedstrijd

Algemene informatie

Het is niet gelukt om de sporthal voor een heel weekend te kunnen boeken. Daarom zal de indoor alleen plaatsvinden op zondag 23 februari 2020. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Aanmelden (via ons contactformulier, zie hieronder) graag voor 17 februari 2020 in verband met het maken van de baanindeling, wees er snel bij want vol = VOL (max. 44 deelnemers)

Kosten
Inschrijven kost €20 per persoon
Afmelden kan vóór 14 februari 2020. Na deze datum zal er €3 administratiekosten in rekening gebracht worden.

Locatie
Sporthal de Zwet
De Klencke 32
9472 RN Zuidlaren

Tijden
Aanvang wedstrijd: 9:30 uur
Aanmelden tot: 9:00 uur
Kantine open: 8:30 uur
Zaal open: 8:30 uur

Flintronde
De Flintronde is een wedstrijd met zijn eigen regels en afstanden. Van iedere deelnemer wordt geacht dat zij de spelregels kennen *. Het reglement voor de IFAA Flintronde is terug te vinden onder het tabblad ‘Reglement’.

*De Flintronde bestaat uit 7 schietbeurten van 4 pijlen, waarbij tussen de beurten wordt gewisseld van afstanden, varierend van 20 feet tot 30 yard.

Indoorronde
De indoorronde is een wedstrijd met eigen regels en afstand. Van iedere deelnemer wordt geacht dat zij de spelregels kennen. Een indoorronde bestaat uit 6 schietbeurten van 5 pijlen, op de vaste afstand van 20 yards. Het reglement voor de IFAA Indoor is terug te vinden onder het tabblad ‘Reglement’.

Op de wedstrijddag wordt er drie sessies flint en drie sessies indoor geschoten. Wij hopen u hierbij voldoende te hebben ingelicht en zien u graag op 23 februari 2020. De geschoten score telt mee op de classification card van de IFAA.

 

Reglement

Door het onderstaande document te openen heeft u inzicht in het reglement dat wordt gehanteerd tijdens de Dutch Open wedstrijden. Het reglement is geschreven door de International Field Archery Association. Ook vindt u hier Nederlandstalige samenvattingen, geschreven door de organisatie van Dutch Open. Let op: deelname aan de wedstrijd is volledig op eigen risico!

IFAA Reglement (Engels)
IFAA Schuttershandboek (Engels)
IFAA Flintronde voor dummies (Nederlands)
IFAA indoor voor dummies (Nederlands)
Uitleg Blazoenen (NL + ENG)

Voorlopige deelnemerslijst

Voor een voorlopdige lijst van deelnemers, klikt u hier. Deze lijst wordt regelmatig geüpdate.

Inschrijven

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor de Dutch Open IFAA Indoor.
Hieronder staat een formulier dat u kunt invullen. U krijgt dan zo snel mogelijk bevestiging van uw inschrijving. U krijgt na het versturen van het inschrijfformulier direct een ontvangstbevestiging.

Wij danken u voor uw inschrijving en hopen u te zien tijdens de IFAA Indoor.

Het staat de Dutch Open vrij om klasses samen te voegen als ze dit nodig acht.

Voor informatie, vragen of opmerkingen dient uitsluitend het e-mailadres contact@dutchopenifaa.nl of het contactformulier gebruikt te worden en niet de Facebookpagina. U wordt vriendelijk verzocht het openstaande bedrag over te maken naar het in de bevestigingsmail aangegeven rekeningnummer.

Aanmelden kan via dit formulier door alle gevraagde gegevens in te vullen en bij ‘uw bericht’ de klasse waarin u schiet, het land waar u voor uitkomt en uw geboortedatum te vermelden.

Fill out my online form.

Overnachtingsmogelijkheden

Er wordt gezocht naar nieuwe overnachtingsmogelijkheden.